Vandaag doorlopend open van 8u tot 17u30

Al meer dan 40 jaar lang alle elektro onder 1 dak

ERM ontstond als een bescheiden elektrowinkel in de jaren 70 en is sindsdien alleen maar blijven groeien. 3 keer veranderden we van locatie, maar altijd in de buurt van de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke. Dicht bij iedereen die ons trouw bleef.

We groeiden maar bleven tegelijk trouw aan onze waarden:

  • We kennen onze klanten meestal bij voornaam en onze klanten kennen ons bij voornaam
  • We steunen lokale initiatieven en dragen ons steentje bij waar het kan door sponsoring
  • Installateurs hebben een plek om persoonlijk advies in te winnen en hun klanten rond te leiden

De tijd van alleen maar beige afdekplaatjes ligt achter ons

De mogelijkheden op vlak van elektro zijn sinds ons ontstaan explosief toegenomen. Het aanbod werd alsmaar groter, diverser en kwalitatiever. De tijd waarin beige afdekplaatjes de enige optie waren ligt achter ons. Wij vinden dat een goede zaak, al is de juiste keuze maken er niet makkelijker op geworden. 

We helpen je daarom om de juiste keuzes te maken en te voldoen aan elke trend of voorkeur.

Ontdek en beleef elektro in onze experience room

Hoeveel we je ook kunnen vertellen over alle oplossingen en mogelijkheden, het is beter dat je het beleeft en met je eigen ogen ziet. Daarom is het hart van onze showroom de experience room.

Ontdek hoe het voelt om alles in je huis aan te sturen via een touchscreen op broekzakformaat. Beleef de sfeer van de nieuwste verlichtingstrends voor binnen of buiten. Laat je onderdompelen in de sound van indrukwekkende soundsystems.

Elektro zorgt voor sfeer beleving. Thuis, op kantoren of in handelspanden. Als groothandel is het onze missie om die magie van elektro naar Merelbeke en omstreken te brengen.

Patrick Vermeire
Zaakvoerder ERM

Johan Devos
Algemeen bestuur